Hoe het werkt

voor een

werknemer

Personeel en uitzendkrachten

 

Hoe kunnen we jou veiligheid verhogen op een locatie van je werkgever?

 

 

 

Door de Crash Move App in te zetten bij een incident

De Crash Move App is een "technisch" hulpmiddel waarmee je hulp kunt vragen op een locatie van je werkgever. Met één druk op de knop meld je een ongeval, brand of misdrijf en alarmeer je de hulpverleners (BHV/EHBO)  zodat er snel gehandeld kan worden. 

 

een gerust gevoel regel je binnen een minuut

Account aanmaken

Download de Crash Move App en registreer je naam, telefoonnummer, mailadres en maak een wachtwoord aan. Dit wachtwoord bestaan uit 8 karakters en minimaal beschikt over één hoofdletter en één symbool.

Secure data geel

Code invoeren

Je hebt van je werkgever een code ontvangen per mail. Deze code is bedoeld om jouw account te koppelen aan je werkgever, zodat jij gebruik kunt maken van het hulpnetwerk van je werkgever.

QR Code

Aanmelden op locatie

Voor jouw veiligheid en die van je collega's is het van belang dat je incheckt op een locatie. Dit doe je door de locatie te kiezen en je aan te melden. 

Aanmelden

Logboek incidenten

Alle gegevens bij een incident worden gelogd (opgeslagen). Je kunt jouw betrokkenheid bij het incident inzien in de Crash Move App via het logboek. Heb je vragen over het incident, dan kun je via het logboek contact opnemen met iemand van de organisatie.

Logboek

Mockups App (3)

 

 

Wanneer gebruik je de Crash Move App?

Gebruik altijd de app bij een incident, ook bij twijfel. Better safe than sorry.

Druk op de knop hulp vragen en maak een keuze:

  • Bij een Levensbedreigende situatie: hieronder te verstaan een ernstig ongeval, onwel-situatie (hartaanval), brand of een misdrijf (geweld).
  • En bij een niet-levensbedreigende situatie:  hieronder te verstaan een klein ongeluk (EHBO), het zoeken naar een vermiste persoon, het melden van een verdachte situatie of een gevaarlijk risico.

Blijf kalm! Volg de instructies en wacht op hulp.

Levensbedreigend

 

 

 

Gebruik de digitale assistent als je hulp moet verlenen!

De Crash Move App heeft als extra functie  het geven van medische ondersteuning bij een ongeval of onwel-situatie op basis van het beproefde levensreddende CABCDE-protocol. Dit protocol dat gebruikt wordt door o.a. defensie met als doel "treat first what kills first"  is goedgekeurd door Het Oranjekruis.

 

 

 

 

Mockups App (17)

 

We respecteren je privacy !

Secure data geel

Informatie (AVG)

Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden voor commerciële doeleinden. Je gegevens worden geanonimiseerd als je je account verwijderd.

GPS geel

Positie (GPS)

We peilen alleen je positie op het moment dat je de app opent en we slaan alleen je gegevens op als je een melding maakt en/of ingaat op een hulpverzoek.

Covid geel

COVID-19

We slaan je gegevens 10 dagen op en brengen je op de hoogte als er sprake is geweest van een besmetting. Daarna worden je gegevens geanonimiseerd. 

 

Veelgestelde vragen

Zorg ook voor je familie en vrienden

Je kunt de app ook thuis gebruiken. Bouw aan een eigen hulpnetwerk van buddy's en verhoog de veiligheid van jezelf en je dierbaren.

Download nu de Crash Move App

Scan onderstaande QR-code met je smartphone en download de Crash Move App. Dit kan via de Apple Store of Google Play.

 

Safety_App-1

Start direct

Download de Crash Move App

 
download-crash-move-app-appstore
 
download-crash-move-app-playstore

DE SNELSTE ROUTE NAAR HULP REGELEN WE SAMEN