DE CLUSK-METHODE

De meest effectieve manier van trainen. Meet waar je staat via de 5 belangrijkste elementen die bijdragen aan je basismotoriek.

coördinatie - lenigheid - uithoudingsvermogen - snelheid - kracht

Ben jij fit genoeg om jezelf of een ander te redden in iedere situatie?

Train op de crash move manier

Om in iedere situatie goed hulp te kunnen verlenen, is het van belang om fysiek en mentaal fit te zijn. We meten dat via de CLUSK-methode tijdens een fitheidstest. De CLUSK-methode vormt tevens de leidraad van onze fitheidstrainingen en Exclusieve Outdoor Trainingen.

Ons doel met de Exclusieve Outdoor Trainingen en fitheidstraining is natuurlijk zorgen voor een verhoogde zelfredzaamheid en eenieder op te leiden om optimaal hulp te kunnen verlenen, maar ook ervoor zorgen dat je beter in je vel zit. Door fit te zijn, verbeter je niet alleen je dagelijks functioneren, maar vergroot je ook je levenskwaliteit en levensduur. Je verhoogt je zelfvertrouwen en krijgt een verbeterd zelfbeeld. 


Wil je weten hoe jouw CLUSK eruit ziet? Kom erachter tijdens onze fitheidstest.

Bekijk de fitheidstest

Leer deze 5 letters uit je hoofd 

Verhoog je fysieke prestatie door te trainen volgens de CLUSK-methode: de 5 elementen die je fysiek en mentaal sterker maken.

Train zoals de besten

een marinier, een politieman, een trainer, een zorgmedewerker, jij!

Crash Move heeft gekozen voor een Defensie-aanpak: altijd klaar staan voor actie en op ieder moment gereed zijn voor iedere uitdaging.

Door te trainen op je alertheid verhoog je je prestaties en je zelfverzekerdheid, wat voor beroep je ook uitoefent en tegen welke uitdagingen je ook aanloopt. Maar hoe train je alertheid? CLUSK is de manier. 

Wist je dat defensie op de KUS LC-methode traint? Eerst kracht, uithoudingsvermogen en snelheid en dan lenigheid en coördinatie.

shutterstock_556761031

 

Doe een CLUSK-meting tijdens de fitheidstest

Voorafgaand aan een fitheidstraining of de Emergency Specialist Experience neem je eerst een fitheidstest af.

Deze test is net als de fitheidstraining gericht op de vijf grondmotorische eigenschappen (CLUSK) en geeft je inzicht in jouw huidige vitaliteit en fitheidsdoelen. Zo zie je niet alleen waar je staat en wat je momenteel aan kunt, maar ook waar je naartoe gaat bewegen.

Boek een fitheidstest in onze Safety App. Download de app.